Magyar Márka és Érték Nagydíjas termékek!

          Hatalmas Respekt👇👇👇

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a Natural Immune Control System Zrt. – a 2016-os Év Top Vállalkozása díj átvételét követően – 2018-ban ismét különleges elismerésben részesült, megkapta ugyanis az Érték és Minőség Nagydíjat.

A 2018. szeptember 11-én rendezett ünnepélyes átadón Farkas Sándor az Agrárminisztérium miniszter-helyettesi feladatait ellátó parlamenti államtitkára adta át a díjat és az ezt tanúsító védjegyet Sütő Vilmos tulajdonos-vezérigazgatónak, Sütő Erzsébet pénzügyi igazgatónak, valamint Szentkuti Andrea kereskedelmi vezetőnek.

Külön büszkeség számunkra, hogy a pályázaton leadott minden termék díjat nyert. A Médium Term Product, a One Year Product kapszulás, valamint a One Year Product ízesített granulátum kiszerelései.

Az elismerés benneteket is illet, hiszen a munkátoknak is köszönhető, hogy termékeinket egyre többen ismerik, szeretik, így cégünk is egyre nagyobb tekintélyt vív ki magának az étrend kiegészítők piacán.

Arra buzdítunk mindenkit, hogy amint erre lehetősége van, hirdesse és vigye jó hírnevét cégünknek, biztosítva ezzel mindannyiunknak a hosszú távú szakmai és üzleti fejlődés lehetőségét.

Üdvözlettel,
az N. I. C. S. Csapata

www.immune-world.com

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.